|
Omiros
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 19, 2010, 22:16:54 » |
|
Παιδια αντι για το Defense+ του COMODO,έχετε το Threatfire μαζι με το PC Tools? Ρωτάω γιατι ειναι της ίδιας εταιρίας. Αν ναι,το Threatfire νομιζω οτι καθυστερεί το σερφαρισμα σε σχεση με το COMODO. Τι λετε εσεις?
εγώ έχω και Comodo (χωρίς defence +)και threatfire......δεν ξέρω πιο από τα δύο καθυστερεί το surf παραπάνω  .....τώρα αρχίζω και αντιλαμβάνομαι ότι η μικρή καθυστέρηση οφείλεται σε αυτά αλλά τι να κάνουμε......όλα έχουν το κόστος τους....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Omiros
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 13:49:56 » |
|
Το έβαλα και εγώ για δοκιμή.......το θέμα είναι ότι με το firewall ανοιχτό δεν μπορώ να μπω στο net με τίποτα γιατί  το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει και σε άλλο pc που το είχα εγκαταστήσει πριν από μερικούς μήνες.......  με το που το εγκατέστησα...δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα και οι ρυθμίσεις του φαίνονται να είναι σωστές....ενώ μόλις το κλείσω όλα καλά και ωραία.....(δεν νομίζω να παίζει ρόλο που το τρέχω μέσω virtual machine) Post Merge: Ιανουάριος 22, 2010, 14:23:28
μέχρι και το avast που πήγε να κάνει update ενώ μου έβγαλε μύνημα για να το αφήσω- και το άφησα- στην τελική έκανε το δικό του και δεν συνδέθηκε..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
minas_tirith
Αφοσιωμένο Μέλος-Devoted Member

Συνδεδεμένος
Φύλο: 
2001: A Space Odyssey - HAL 9000
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 16:47:48 » |
|
Το έβαλα και εγώ για δοκιμή.......το θέμα είναι ότι με το firewall ανοιχτό δεν μπορώ να μπω στο net με τίποτα γιατί  το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει και σε άλλο pc που το είχα εγκαταστήσει πριν από μερικούς μήνες.......  με το που το εγκατέστησα...δεν έχω πειράξει τίποτα ακόμα και οι ρυθμίσεις του φαίνονται να είναι σωστές....ενώ μόλις το κλείσω όλα καλά και ωραία.....(δεν νομίζω να παίζει ρόλο που το τρέχω μέσω virtual machine) Post Merge: Ιανουάριος 22, 2010, 14:23:28
μέχρι και το avast που πήγε να κάνει update ενώ μου έβγαλε μύνημα για να το αφήσω- και το άφησα- στην τελική έκανε το δικό του και δεν συνδέθηκε.....  Κλασικά πράγματα. Τα ιδια μου εκανε και εμενα σε παλαιότερη δοκιμη,βελτιωση καμια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Virus.gr :: Forums
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 16:47:48 » |
|
KMedicals.gr - Ακουστικά Βαρηκοϊας, Πρότυπο Ψηφιακό Κέντρο Ακοής Πελοποννήσου, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan
Βοηθός Συντονιστή-Co-Moderator

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 18:12:41 » |
|
παράξενο βρε παιδιά...Εμένα όλα πάνε ρολόι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 22, 2010, 18:12:41 » |
|
Perriskopio.eu - Διάβασα, άκουσα, είδα - Μουσικά νέα και άλλα...

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Omiros
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 23, 2010, 16:41:02 » |
|
 Με τίποτα δεν μπορώ να μπω στο net όταν το έχω ανοιχτό.....  Trojan το τρέχεις τώρα μόνημα ή ακόμα το τεστάρεις...? σε καλύπτει και σαν hips (αν μπορούμε να πούμε ότι έχει και τέτοια λειτουργία) σε αναλογία και με το defence + του Comodo?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 23, 2010, 16:41:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 23, 2010, 18:48:05 » |
|
όχι, το έβγαλα προχθές!Θα έλεγα ότι αποτελεί firewall+hips σαν comodo+defence+ αλλά η βασική του διαφορά με το comodo είναι ότι δεν προειδοποιεί τόσο συχνά...Έχουν καθορίσει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες χωρίς την προειδοποίηση του χρήστη.Εγώ ξαναέβαλα το comodo γιατί μου αρέσουν τα alert του για το οτιδήποτε συμβαίνει στο pc.Aκολουθεί την λογική του: ''απαγορευόνται ΟΛΑ από προεπιλογή''(default deny protection).Ανοίγεις ''τρύπες' μόνο για τα ''σωστά'' και δεν περνάει τίποτα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 23, 2010, 18:48:05 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 25, 2010, 13:02:54 » |
|
όχι, το έβγαλα προχθές!Θα έλεγα ότι αποτελεί firewall+hips σαν comodo+defence+ αλλά η βασική του διαφορά με το comodo είναι ότι δεν προειδοποιεί τόσο συχνά...Έχουν καθορίσει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες χωρίς την προειδοποίηση του χρήστη.Εγώ ξαναέβαλα το comodo γιατί μου αρέσουν τα alert του για το οτιδήποτε συμβαίνει στο pc.Aκολουθεί την λογική του: ''απαγορευόνται ΟΛΑ από προεπιλογή''(default deny protection).Ανοίγεις ''τρύπες' μόνο για τα ''σωστά'' και δεν περνάει τίποτα...
Ακριβώς, αυτή είναι η μόνη πραγματική real time προστασία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 25, 2010, 13:02:54 » |
|
KMedicals.gr - Ακουστικά Βαρηκοϊας, Πρότυπο Ψηφιακό Κέντρο Ακοής Πελοποννήσου, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 03, 2010, 20:35:26 » |
|
Το pc tools firewall σε win 7 ''πιάνει'' στο comodo leaktest 190/340!Το είχα κάνει το συγκεκριμένο τεστ παλαιότερα με comodo και online armor κ ''έπιαναν'' 340/340.Τι γίνεται;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 03, 2010, 20:35:26 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 13:39:24 » |
|
Επανέρχομαι...Προχθές μίλησα για την αδυναμία του pc tools firewall να ''πιάσει'' κορυφή στο comodo leak test...Mε αφορμή λοιπόν ένα φορματ που έκανα προχθές σκέφτηκα να το βάλω μόνιμα...Σήμερα κατέβασα από εδώ: http://www.testmypcsecurity.com/securitytests/all_tests.html#AllTests όλα τα τεστ για να δω τι ψάρια πιάνει...Με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα κορυφαία...Να εξηγήσω τι εννοώ:Μέσα στην σουίτα με αυτά τα τεστ περιλαμβάνεται ένα τεστ με ονομασία apt.exe(advanced process termination) το οποίο τεστ ''προσπαθεί'' να τερματίσει διεργασίες....Ξεκίνησα λοιπόν με αυτό θεωρώντας τον τερματισμό διεργασιών ως θεμελιώδες...Και τελικά: ΑΠΕΤΥΧΕ!! Τερμάτισα με επιτυχία την διεργασία ekrn.exe(nod 32) χωρίς το pc tools να βγάλει την παραμικρή ειδοποίηση...Σημειωτέον ότι τα comodo και online armor δεν αποτυγχάνουν σε κανένα από τα τεστ αυτά...Κ εδώ εγείρεται το ερώτημα:Ποσο διαφορετικά είναι τα τεστ της matousec που το κατατάσσουν πρώτο;;;;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 13:39:24 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Omiros
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 14:40:51 » |
|
xaxa  job trojan......ποιος ξέρει πως τα ''τεστάρουν'' εκεί στη matousec....ίσως όποιος δώσει τα περισσότερα $ βγαίνει πρώτος......ευτυχώς και εσύ που μας άνοιξες τα μάτια.....  άρα όλα είναι ''σχετικά''....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 14:40:51 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:17:34 » |
|
Επανέρχομαι...Προχθές μίλησα για την αδυναμία του pc tools firewall να ''πιάσει'' κορυφή στο comodo leak test...Mε αφορμή λοιπόν ένα φορματ που έκανα προχθές σκέφτηκα να το βάλω μόνιμα...Σήμερα κατέβασα από εδώ: http://www.testmypcsecurity.com/securitytests/all_tests.html#AllTests όλα τα τεστ για να δω τι ψάρια πιάνει...Με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα κορυφαία...Να εξηγήσω τι εννοώ:Μέσα στην σουίτα με αυτά τα τεστ περιλαμβάνεται ένα τεστ με ονομασία apt.exe(advanced process termination) το οποίο τεστ ''προσπαθεί'' να τερματίσει διεργασίες....Ξεκίνησα λοιπόν με αυτό θεωρώντας τον τερματισμό διεργασιών ως θεμελιώδες...Και τελικά: ΑΠΕΤΥΧΕ!! Τερμάτισα με επιτυχία την διεργασία ekrn.exe(nod 32) χωρίς το pc tools να βγάλει την παραμικρή ειδοποίηση...Σημειωτέον ότι τα comodo και online armor δεν αποτυγχάνουν σε κανένα από τα τεστ αυτά...Κ εδώ εγείρεται το ερώτημα:Ποσο διαφορετικά είναι τα τεστ της matousec που το κατατάσσουν πρώτο;;;;;; Νομίζω ότι ο matousec με τα υπάρχοντα τεστ δεν εξετάζει κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τον τερματισμό ελέγχει αν το εξεταζόμενο πρόγραμμα μπορεί να αυτοπροστατευτεί από τερματισμό. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το PC Tools, αλλά το Online Armor έχει ειδικές ρυθμίσεις για προστασία τρίτων προγραμμάτων και διεργασιών. Ας περιμένουμε σε 2-3 μήνες τα καινούργια και πιο πλήρη τεστ του matousec.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:17:34 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:46:16 » |
|
Εννοώ ότι το pc tools δεν μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του από τερματισμό αλλά ούτε άλλα προγράμματα...Πράγμα που κάνει το online armor...Και πιο συγκεκριμένα το apt.exe περιλαμβάνει διάφορα kill tests τα οποία περιλαμβάνονται και στα διάφορα level των τεστ του matousec...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:46:16 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:53:44 » |
|
Εννοώ ότι το pc tools δεν μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό του από τερματισμό αλλά ούτε άλλα προγράμματα...Πράγμα που κάνει το online armor...Και πιο συγκεκριμένα το apt.exe περιλαμβάνει διάφορα kill tests τα οποία περιλαμβάνονται και στα διάφορα level των τεστ του matousec...
Δηλαδή με το apt κατάφερες να τερματίσεις το PC Tools;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 17:53:44 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 18:22:13 » |
|
Όχι, αλλά τερμάτισα την διεργασία του nod 32...Το θεωρώ σημαντική αδυναμία...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 18:22:13 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
minas_tirith

Συνδεδεμένος
Φύλο: 
2001: A Space Odyssey - HAL 9000
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:36:23 » |
|
Το pc tools firewall σε win 7 ''πιάνει'' στο comodo leaktest 190/340!Το είχα κάνει το συγκεκριμένο τεστ παλαιότερα με comodo και online armor κ ''έπιαναν'' 340/340.Τι γίνεται;;;;
Τάσο αφού δε σου κάνει,βγάλε το και βάλε το Online Armor.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:36:23 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:46:38 » |
|
Όχι, αλλά τερμάτισα την διεργασία του nod 32...Το θεωρώ σημαντική αδυναμία...
Είναι αδυναμία του PC Tools σε σχέση με το Online Armor χωρίς αμφιβολία.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:46:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:56:44 » |
|
Πως εξηγείς ότι στα τεστ της matousec επιτυγχάνει σε όλα τα kill τεστ;;;;;Δε νομίζω όλα τα kill τεστ του matousec να αφορούν τον τερματισμό του pc tools αλλά και άλλων διεργασιών υπό την εποπτεία του pc tools...Άρα;;;; Post Merge: [time]Sat Feb 6 19:37:55 2010[/time]
Έχω τρελά νέα!Κατέβασα τη συλλογή SSTS της matousec και διάβασα τις συστάσεις για το kill 1 τεστ: ''Security Software Testing Suite - Kill1 (self-defense test) Copyright by www.matousec.com, Different Internet Experience Ltd. http://www.matousec.com/ Credits: * A similar technique is used by Advanced Process Termination - Kill 1, written by Diamond Computer Systems, formerly ( http://www.diamondcs.com.au/). * A similar technique is also used by Simple Process Termination - Method 1, written by System Safety Limited. * A similar technique is also used by ProcX - Normal method, written by Guillaume Kaddouch, http://www.firewallleaktester.com/.'' όπως βλέπετε παραπάνω, χαρακτηρίζει ''παρόμοιο'' το apt.exe που χρησιμοποίησα εγώ και είναι της εταιρίας DiamondCS όπως θα δείτε και στην επισυναπτόμενη εικόνα. Τι λέτε;;;;;;;;;;;;Για μένα είναι σοκ!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 19:56:44 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 23:29:46 » |
|
Trojan, ξανακοίταξα όλα τα kill στου matousec και όλα αφορούν αυτοπροστασία. Δες τα και εσύ στη σελίδα του (μετά τα αποτελέσματα): http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.phpΥ.Γ: Δοκίμασες να τερματίσεις το Online Armor;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 06, 2010, 23:29:46 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 11:19:12 » |
|
Ακόμα και έτσι πιστεύω ότι το pctools υστερεί πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα κορυφαία...Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ προστατεύει τα υπόλοιπα προγράμματα οπως κάνει π.χ. το online armor... Piogris Όσο για το online armor εννοείται πως δεν καταλαβαίνει τίποτα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 11:19:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 12:04:35 » |
|
Ακόμα και έτσι πιστεύω ότι το pctools υστερεί πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα κορυφαία...Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ προστατεύει τα υπόλοιπα προγράμματα οπως κάνει π.χ. το online armor... Piogris Όσο για το online armor εννοείται πως δεν καταλαβαίνει τίποτα... Δοκίμασα και εγώ με το apt τα kill, suspend, crash κλπ και για το OA και για 3 άλλα προγράμματα. Έτσι όπως τα λες. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 12:04:35 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 12:09:22 » |
|
Ποια δοκίμασες;;;;Εγώ κορυφαία βρήκα τα comodo, online armor, outpost...Τα άλλα χάνουν αρκετά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 12:09:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 12:28:06 » |
|
Ποια δοκίμασες;;;;Εγώ κορυφαία βρήκα τα comodo, online armor, outpost...Τα άλλα χάνουν αρκετά...
Μόνο το ΟΑ δοκίμασα. Τα άλλα τρία που λέω είναι προγράμματα που έτρεχαν στο σύστημα με το ΟΑ. Θα δοκιμάσω αργότερα και το KIS. Δοκίμασα και το KIS. Όπως το PC Tools, προστάτευσε μόνον τον εαυτό του, όχι τρίτες διεργασίες, ούτε ολόκληρο το σύστημα, το οποίο τερματίστηκε από το apt.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2010, 13:50:30 από piogris »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 14:47:40 » |
|
Μόνο το ΟΑ δοκίμασα. Τα άλλα τρία που λέω είναι προγράμματα που έτρεχαν στο σύστημα με το ΟΑ. Θα δοκιμάσω αργότερα και το KIS. Δοκίμασα και το KIS. Όπως το PC Tools, προστάτευσε μόνον τον εαυτό του, όχι τρίτες διεργασίες, ούτε ολόκληρο το σύστημα, το οποίο τερματίστηκε από το apt. Ωραία ασφάλεια...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
piogris

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 15:01:15 » |
|
Είναι πολύ ωραία η πτυχή που ανέδειξες. Αυτό δλδ που είχες ρωτήσει τις προάλλες, πως συμπεριφέρονται τα κορυφαία HIPS σε ήδη μολυσμένα συστήματα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
trojan

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 07, 2010, 16:49:52 » |
|
Με τη βοήθεια σου το ανέδειξα!  Το θέμα είναι ότι το pc tools ''πλασαρίστηκε'' στα κορυφαία firewall χωρίς κατά τη γνώμη μου να το αξίζει...Πέρα από την αυτοπροστασία δεν μπορείς να αποκαλείσαι ''κορυφαία 100% proactive προστασία'' με αυτά τα αποτελέσματα...Και να βαθμολογείσαι το ίδιο με τα πραγματικά κορυφαία HIPS Comodo και Online armor....Θα ήταν καλό η matousec να ενσωματώσει και αυτή την πολύ σημαντική παράμετρο στα τεστ της...Το αν προστατεύει δηλαδή το εξεταζόμενο firewall τις άλλες διεργασίες σε ένα σύστημα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|